Onze specialismen

  • Compleet gevelonderhoud
  • Team van vakkundige experts
  • Werkzaam in heel Nederland
Bekijk ons werk

DSK Schilderwerken

“Onze vakmannen leveren tijdens elke klus de hoogste kwaliteit en professionaliteit. Elke dag opnieuw.”

Schilderwerken

Met een team van meer dan vijftig ervaren schilders verbeteren wij dagelijks de duurzaamheid van woningen en utiliteitsgebouwen. Vakmanschap, goed materiaal en veelzijdigheid kenmerken onze dienstverlening.

  • Coaten van houtwerk en steen
  • Coaten van gevelisolatie
  • Spuitwerk voor extra glad resultaat

Houtrotherstel

Wij lossen niet alleen het gevolg van houtrot op, maar ook de oorzaak. Kozijnen repareren wij met pasta of met lamineren; ramen en deuren worden doorgaans vervangen.

Gevelreiniging

Onder lage en hoge druk gevels reinigen. Eigen professionele spuitkar. Meestal in combinatie met schilderwerk. Algen, kalk, vuil uit de lucht gaat eraf.

Gevelonderhoud

Specialist op het gebied van coatings aanbrengen op buitengevelisolatie. Nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Bij schade aan gevels (hout, isolatie) voeren wij zelf reparaties uit.

Behangwerk

Wij voeren behangwerk uit voor nieuwbouwprojecten (glasvlies), utiliteitsbouw en ziekenhuizen (vinylbehang). Ook voor particulieren brengen wij graag met fotobehang en exclusieve behangsoorten aan met de gewenste afwerking.

Glas zetten

In combinatie met schilderwerken nemen wij graag het inmeten, leveren en zetten van alle glassoorten voor onze rekening.

Spuitwerk

Wij brengen diverse wandafwerkingen aan de binnenzijde van uw pand aan met behulp van airless spuitapparatuur. Deze wijze van afwerking heeft een gladde en strakke afwerking.